Welcome

Het merk Vis Ta Vie is sinds 2007 trendsetter in de markt van doopartikelen, geboortegeschenken en bedankjes voor communie en huwelijk.  CD Collection beschikt over haar eigen team ontwerpers, en staat ook in voor de productie in haar eigen atelier, naar Europese normen. Dit gebeurt onder leiding van Linde en Jeroen, de zaakvoerders van CD Collection.Ondertussen is Vis Ta Vie ontegensprekelijk een begrip geworden, en worden de collecties wereldwijd in meer dan 1000 speciaalzaken verkocht.  Wilt u uw familie, vrienden en relaties verwennen met leuke, originele en herbruikbare geschenkjes, dan kan u steeds in een Vis Ta Vie verkooppunt terecht.   Of, wilt u zelf van start gaan met de verkoop van de VIS TA VIE Collectie, aarzel dan niet om CD Collection te contacteren.
PERSONALISEREN:Alle items van de VIS TA VIE collecties kunnen gepersonaliseerd worden met prachtig borduurwerk. Op deze manier geeft u uw geschenkje die finishing touch die het geheel nog origineler en stijlvoller maakt.  Vraag om inlichtingen in het verkooppunt in uw buurt.
VIS TA VIE STYLE AND TRENDS VIS TA VIE ademt een onnavolgbare chique en klassevolle stijl uit, en volgt de trends in mode en decoratie op de voet. Op deze manier heeft u de keuze uit klassieke, ietwat chique collecties. Daarnaast kan u ook uw gading vinden in de ietwat meer flashy en trendy kleurtjes.